Activitats Extraescolars Curs 2020-2021

 

 

Degut a l'excepcionalitat d'aquest curs escolar, des de l'AFA no s'ofereixen activitats extraescolars.

 

 

Activitats Extraescolars Curs 2017-2018

 

 

Activitats Extraescolars curs 2017 - 2018

Acabem el curs però ja estem pensant en les extraescolars de l'any vinent, i per rumiar aquestes vacances, us anticipem algunes de les activitats que tenim preparades pel curs vinent  i que de ben segur els hi agradaran als vostres fills i filles.

 

 

Us informem d'algunes de les activitats i en breu us informarem de la resta.

 

De totes maneres les primeres setmanes de Setembre, farem un tastet d'aquestes ,per tal de que els vostres fill i filles puguin conèixer  aquestes activitats. 

 

TALLER DE RÀDIO I MITJANS AUDIOVISUALS

 

TALLER DE TEATRE ( en construcció)

 

ROBÒTICA (en construcció)

 

IDIOMES-ANGLÈS 

 

VOLEIBOL 

 

TALLER DE CUINA(trimestral)

 

TALLER DE FOTOGRAFIA AMB EL MÒBIL + RETOC DIGITAL

 

INICIACIÓ AL TENNIS

 

 (cliqueu en els enllaços per obtenir més informació)

 

Aquestes activitats tenen una normativa bàsica per a poder-se inscriure a les activitats i que podreu trobar clicant aquí, aquesta normativa s’haurà de lliurar, degudament signada, amb el full d’inscripció.

 

El període d'inscripcions va des del 27 de setembre de 2016 al 3 d'octubre de 2016.

 

Recordar-vos, però, que per poder participar a les activitats que organitza l’AMPA se n’ha de ser soci.  Per a fer-se soci cal pagar la quota anual per família de 25€ i omplir el formulari que us podeu descarregar a continuació i dipositar-lo a la Bústia de l’AMPA que es troba al costat de la Secretaria de l’Institut Vil·la Romana. Formulari

 

Excepte els Idiomes que són per alumnes de 1r a 4t d'ESO, la resta d'activitats són per tots els alumnes de l'institut (de 1r a 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius).

 

L'inici de les activitats serà el 10 d'octubre de 2016.

 

Junta de l'AMPA

Activitats Extraescolars curs 2015 - 2016

El dia 9 doctubre s'ha iniciat el TALLER DE TEATRE, 12 alumnes del centre s'han inscrit a aquesta activitat

Activitats Extraescolars curs 2014 - 2015

2n i 3r TRIMESTRE (de gener a març 2015 i d'abril a maig 2015)

 

Des de l’AMPA seguim treballant per tal de poder oferir aquests propers mesos noves activitats extraescolars d’acord amb les resultats de l’enquesta que varem fer als/les alumnes  de 1r a 4t d’ESO a finals del curs passat.

 

Així doncs pels propers mesos, a més de les activitats habituals com són els tallers de Teatre, de Ràdio-Periodisme i d'Anglès (que es duran a terme de gener a maig 2015) us oferim també més activitats de durada trimestral, com són el taller de Cuina, el de Lindyhop, i Activitats Esportives (voleibol, tennis taula i futbol sala).

 

D’altra banda informar-vos que aquest any hem establert una normativa bàsica per a poder-se inscriure a les activitats i que podreu trobar clicant aquí, aquesta normativa s’haurà de lliurar, degudament signada, amb el full d’inscripció.

 

Recordar-vos, però, que per poder participar a les activitats que organitza l’AMPA se n’ha de ser soci.  Per a fer-se soci cal pagar la quota anual per família de 25€ i omplir el formulari que us podeu descarregar a continuació i dipositar-lo a la Bústia de l’AMPA que es troba al costat de la Secretaria de l’Institut Vil·la Romana. Formulari


Excepte els Idiomes que són per alumnes de 1r a 4t d'ESO, la resta d'activitats són per tots els alumnes de l'institut (de 1r a 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius).

 

A continuació trobareu informació sobre les activitats:

TALLER DE TEATRE (de gener a maig)

TALLER DE RÀDIO-PEERIODISME (de gener a maig)

IDIOMES (de gener a maig)

TALLER DE CUINA(trimestral)

TALLER DE LINDYHOP(trimestral)


 

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!!

TALLER DE CUINA

El passat 6 d'octubre va començar l'activitat extraescolar de cuina on els alumnes, tots uniformats amb el seu davantal, aprenen a cuinar receptes molt interessants com ara: pudin de croissants, pastís d'estiu, panellets, pastís de xocolata... "

Una mostra dels plats que han fet ...

Activitats Extraescolars curs 2014 - 2015

Ja fa dies que l'AMPA estem treballant per planificar les activitats extraescolars pel proper curs escolar 2014-2015.

 

Per tal de conèixer quins són els interessos dels alumnes envers aquestes activitats s'ha dut a terme una enquesta durant el mes de maig, de la que a continuació podeu consultar el resum dels resultats.

 

Amb aquestes dades treballarem per poder-vos oferir una oferta interessant.

 

La primera setmana del curs rebreu informació més detallada de les activitats que es proposaran, tot indicant els horaris, els preus i la durada. També us facilitarem el full d'inscripció. 

Resultat enquesta
Carta informació enquesta activitats ext
Documento Adobe Acrobat 316.9 KB

Activitats Extraescolars curs 2013 - 2014

Atesa, en general, la poca inscripció que hem tingut a les activitats extraescolars que us proposàvem pel curs 2013-2014, i tenint en compte que, tal com us varem comentar, calia un nombre mínims d'alumnes inscrits per tal de dur-les a terme, queden anul·lades les activitats extraescolars de bàdminton i de tenis taula.

Ens comunicarem directament amb les persones afectades per tal de retornar els diners abonats, o bé inscriure'ls a alguna altra activitat.

 ANGLÈS: El dia 7 d'octubre de 2013 s'iniciarà l'activitat (el dia 30 de setembre ja s'ha convocat a tots els alumnes inscrits per fer una prova de nivell).

 PERIODISME-RÀDIO I TEATRE: Es faran unes jornades de portes obertes per tal que els alumnes ho puguin provar i si s'animen s’apuntin i poder arribar al nombre mínim d’inscrits. 

 Periodisme-ràdio

 Jornada de portes obertes dimecres 9 d'octubre de 16 a 17.30h.

 Teatre

 Jornada de portes obertes divendres 11 d'octubre de 16 a 19h.

 Comunicarem als alumnes que ja estan inscrits si finalment es farà o no

Encara sou a temps d’apuntar-vos a les activitats extraescolars que des de l’AMPA us oferim per aquest curs 2013-2014 que comença.

 

Com que encara queden places lliures, malgrat que durant el mes juliol no hagueu fet la preinscripció us podeu apuntar. També ho heu de fer els que vàreu fer la preinscripció.

 

Les inscripcions es duran a terme els dies 20 de setembre (divendres) i 24 de setembre (dimarts). L‘horari serà de 7.45h a 8.30h i de 14.15h a 15h a l’Institut.

 

Per formalitzar la inscripció caldrà presentar:

-         -  La butlleta d’inscripció degudament complimentada.

-          - Còpia de la targeta sanitària de l’alumne.

-          - Rebut de pagament del total de l’activitat o del primer pagament i, si escau, el rebut de pagament de la quota de soci de l’AMPA.

- El pagament s’haurà d’haver efectuat al núm. de compte de l’AMPA del BBVA:

0182-8759-68-0200078642

 

Si us cal informació més detallada la podeu consultar als diferents apartats d’aquesta pàgina.

 

Per poder dur a terme les diferents activitats cal que hi hagi un nombre mínims d’alumnes inscrits. En el cas que alguna de les activitats proposades no arribés a aquest nombre mínim l’activitat no es farà i us seran retornats els diners abonats per aquest concepte. 

Butlleta inscripció activitats extraescolars curs 2013-2014
Inscripció actv 2013-2014.pdf
Documento Adobe Acrobat 237.3 KB
pilota esports extraescolar
Entreu aquí

 

 

      ACTIVITATS ESPORTIVES

teatre extraescolars
Entreu aquí

 

 

TALLER DE TEATRE

periodisme radio extraescolars
Entreu aquí

 

 

    PERIODISME I RÀDIO

Aula d'Estudi Guiat
Entreu aquí

 

        AULA D’ESTUDI GUIAT

 

Voleu millorar el rendiment i els resultats acadèmics dels vostres fills/filles?

Anglès
Entreu aquí

 

         ANGLÈS

Coral
Entreu aquí

 

         CORAL

Grup escola verda
Entreu aquí

 

         GRUP ESCOLA VERDA

bustia suggeriments

 

Bústia de Suggeriments