Aula D’estudi Guiat

Voleu millorar el rendiment i els resultats acadèmics dels vostres fills/filles?

 

Aquest curs iniciem L’aula d’Estudi Guiat, un projecte conjunt entre l’AMPA i l’institut. Es tracta d’un espai on els vostres fills/es podran fer els deures, preparar exàmens, fer els treballs encomanats a classe, aclarir dubtes i reforçar coneixements o simplement estudiar. Tot plegat en un ambient adequat per l’estudi i amb el guiatge, acompanyament i suport personalitzat de tutors. Les sessions les duran a terme alumnes o ex-alumnes de Batxillerat de l’institut sota el guiatge d’un coordinador.

 

Per tal de garantir la millora dels resultats es realitzarà, conjuntament amb els  tutors/res i les famílies, un seguiment individual de l’evolució dels alumnes.

 

L’Aula d’Estudi Guiat està adreçada a tots els alumnes de l’ESO, i es durà a terme els dimarts i dimecres de 16.00 a 17.00 hores.

 

En funció de la demanda es podran obrir nous grups altres dies. Per la qual cosa us agrairíem que, en casque es plantegés obrir algun altre dia d'aquesta activitat, ens indiquéssiu el dia o dies de la vostra preferència al full de preinscripció.

 

 

   Núm. d'hores/setmana

   Núm. d'hores/mes

  Preu mensual socis

    Preu mensual no socis

2

8

30 euros

35 euros

 

 

Els preus poden variar una mica en funció del nombre final d’alumnes inscrits.

 

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta activitat caldrà que abans de la data d’inscripció facin el pagament de la primera mensualitat.