TALLER DE CUINA - trimestral (2017-2018)

Aquesta activitat serà gestionada per AROMES, amb la Núria Martínez al capdavant, que és la persona que gestiona la Cantina de l'institut.

 

Taller de cuina on els alumnes manipulen l'aliment, el cuinen, l'emplaten i se'l mengen per dinar a la cantina. Es donaran bons consells per poder gaudir de la cuina sense fer-nos mal, embrutant poc i arribant a ser independents.

 

L'horari de l'activitat serà els dilluns de 16h a 17 hores.

 

El preu d'aquesta activitat serà de:

180 euros el primer trimestre (9 classes)

260 euros el segon trimestre (13 classes)

180 euros el tercer trimestre (9 classes)

 

Aquest import inclou el material necessari per dur a terme el taller.

 

Aquesta activitat necessita d’un mínim de 10 participants i d'un màxim de 15. Depenent del nombre d’alumnes inscrits es podrà dur a terme o no.

 

 

Activitats trimestrals (2014-2015)

Aquest curs hem previst realitzar una sèrie d'activitats que creiem que us interessaran i que seran de durada trimestral. D'aquesta manera podrem oferir-vos una més gran varietat d'activitats.

 

Per aquest segon trimestre (gener-març) us oferim:

LINDYHOP

Aquesta activitat  serà gestionada per l'empresa "BALL A LA CARTA"

 

Ball de parella amb bona dosi d'activitat aeròbica, molt dinàmic i extrovertit, deixant espai a la improvisació. s'aprèn a seguir el ritme, a entendre's amb la parella, a col·locar-se bé a l'hora de començar a ballar i els moviments i figures més populars d'aquest ball.

 

L'horari de l'activitat serà els dijous de 17 a 18 hores.

 

El preu d'aquesta activitat serà de 55 el trimestre, quantitat s'haurà de fer efectiva amb la inscripció.

 

Aquesta activitat necessita d’un mínim de 10 participants i d'un màxim de 20. Depenent del nombre d’alumnes inscrits es podrà dur a terme o no.

 

"El Lindy hop és l’estil que va fer més fortuna del món del Swing. D'orígen negre, es va anar desenvolupant a les sales de ball de Harlem durant la dècada dels trenta, on actuaven les millors Big Bands del moment. Famós per la seva espectacularitat i flexibilitat en la interpretació de la música, es va expandir ràpidament arreu dels EUA.  


Un potent ball de finals dels anys vint del segle passat i que, sense perdre res del seu antic esperit, avui en dia està de plena actualitat, reinventant-se i renovant-se en mig món i especialment en el nostre país."


Més informació a la pàgina web:

http://www.ballalacarta.com/Web_Ball_a_la_Carta/Lindy_hop.html

TALLER DE CUINA

Aquesta activitat serà gestionada per AROMES, amb la Núria Martínez al capdavant, que és la persona que gestiona la Cantina de l'institut.

 

Taller de cuina on aprendreu a preparar des d’un plat salat a les millors postres. Es donaran bons consells per poder gaudir de la cuina sense fer-nos mal, embrutant poc i per poder arribar a ser independents.

 

L'horari de l'activitat serà els dimarts de 16 a 17.30 hores.

 

El preu d'aquesta activitat serà de 90€ el trimestre (material inclòs), quantitat s'haurà de fer efectiva amb la inscripció i que inclou el material necessari per dur a terme el taller.

 

Aquesta activitat necessita d’un mínim de 5 participants i d'un màxim de 10. Depenent del nombre d’alumnes inscrits es podrà dur a terme o no.

 

Informació taller de cuina
Adolescents a la cuina.pdf
Documento Adobe Acrobat 431.0 KB
fletxa tornar enrere

 

Tornar enrere