TALLER DE TEATRE (2017-2018)

Com ja és tradició al centre, i amb la col·laboració de l'AMPA, aquest any l’Institut continuarà amb el grup de teatre format exclusivament per alumnes del centre. Tots els hem vist actuar i podem dir que ho fan molt bé. A ells els agrada poder comptar amb nous companys/es per poder continuar fent bones representacions.

 

L'associació ENESCENA coordinarà l'activitat.

Aquest taller de teatre és un espai on els alumnes podran treballar diferents aspectes com: aprendre a escoltar, relacionar-se amb els companys, deixar-se anar, emocions, sentiments, expressió corporal.

 

A finals de curs el grup de teatre representarà l'obra.

 

Pots afegir-te al grup de teatre i treballar sota la direcció d'en Noel Jiménez. L’horari de l’activitat serà els divendres de 16.00 a 18.00 h.

 

Per tal de poder preparar l'obra de teatre que es representa a final del curs al Patronat cal que els alumnes inscrits es comprometin per la qual cosa l'assistència serà obligatòria. Animeu-vos, us estan esperant! 

 

Aquesta activitat necessita d’un mínim de 10 participants, i un màxim de 20, depenent del nombre d’alumnes inscrits es podrà dur a terme o no.

 

Aquesta activitat es durà a terme al llarg de tot el curs i el seu preu és de 

Obres de teatre i experiències 

Els alumnes de l'activitat extraescolar de Teatre de l'Institut Vil·la Romana oferiran aquest dimecres 22 de juny de 2016 a les 21.00 hores al Teatre de la Garriga - El Patronat una adaptació de l'obra de d'Alfred Jarry, Ubú Rei:

 

"UBÚ REI - La Desconstrucció"

 

Us esperem!!!!

 

 

Informació taller 2014-2015
PRESENTACIÓ PROJECTE ESCOLA VR ENESCENA.
Documento Adobe Acrobat 159.6 KB

PREMI A LA "MILLOR PROPOSTA ESCÈNICA"

 

El grup de teatre de l'institut es va pesentar a un concurs de teatre per a joves i han guanyat el premi a la "millor proposta escènica" de Catalunya!! 

El dilluns dia 3 de juny del 2013 van recollir el premi a les 6 de la tarda al MACBA!! i van fer una presentació de 5 min. de l'espectacle.

 

Moltes felicitats

 

Tota la informació aquí

fletxa tornar enrere

 

Tornar enrere